A BestFriends, avagy „Miénk a Plaza” szabályai


 1. A BestFriends játékban minden olyan baráti társaság részt vehet, akik magukról fotót készítenek, és azt elküldik a Best FM Viber számára (+3630-933-104-6). A Best FM-et feljogosítja ezzel, hogy a szabályrendszerének megfelelően feltöltse a Facebook oldalára, a BestFriends fényképalbumába, amelyet bárki megoszthat.
 2. A fotók feltöltése a Best FM Facebook oldalára azonos időben, 2015. április 2-án történik. Az ezt követően beérkező fotók értelemszerűen később kerülnek fel.
 3. A játék lényege, hogy a Best FM BestFriends fényképalbumában szereplő fotók minél több lájkot gyűjtsenek.
 4. A BestFriends játék nyertese az a baráti társaság lesz, akik közös fotója április 10. délután 4 óráig a Best FM Facebook BestFriends fényképalbumában a legtöbb lájkot kapja.
 5. A nyertes baráti társaság létszámát a fotón látható, és tag-elt személyek száma határozza meg, de legfeljebb 10 fő. Az egyenlő esélyek megteremtése érdekében, amennyiben a képen 10 főnél több személy szerepel, úgy a végső összlájk száma arányosan csökken (pl. ha a fotón 15-en szerepelnek, azaz 50%-kal többen, mint a BestFriendsben meghatározott maximális létszám, úgy az összlájkok számát a végső mérlegelésnél 1,5-tel elosztjuk). A nyereményekre is legfeljebb 10 fő jogosult.
 6. A BestFriends játék nyereménye a Debrecen Plazaban található sok-sok szórakozási lehetőség. Minderre április 12-én vasárnap nyílik lehetősége a nyertes baráti társaságnak. A BestFriends játék nyereményei:
 • a Fun City Bowling Bárban 2 bowlingpálya használata 2 órán keresztül, 2 darts party, 2 asztalon 1 órás biliárd party, és minden egyes főnek egy-egy választható koktél (18 év alattiaknak alkoholmentes koktél)
 • a Fald fel Amerikát ételbárban hamburger menü (hamburger, sült krumpli, üdítő)
 • a Cinema Cityben közös baráti mozizás
 • a New York Fitness napijegyei
 • a BestFriends sztárjait biztonsági emberek kísérik majd

A nyereményeket kizárólag a baráti társaság használhatja fel legfeljebb 10 főig, 2015. április 12-én vasárnap. A nyeremény nem váltható készpénzre.

 1. A BestFriends játék szervezői a változtatás jogát fenntartják.

Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu