2023-ban is lesz lakcímjáték! Gratulálunk a decemberi nyerteseinknek! 

Horoszkóp - 2023-01-29


Kos (március 21. - április 20-ig)
A társasági élet dominál, programja szinte minden idejét leköti. Vesse magát a színes kavalkádba, élvezze az emberek társaságát, ismerkedjen


Bika (április 21. - május 20-ig)
Készüljön fel az új, szokatlan dolgokra. Sok mindent kell még ma befogadnia. Használja szabadidejét relaxációra, kikapcsolódásra, csak így tud újabb energiákkal feltöltődni.


Ikrek (május 21. - június 21-ig)
Most pihenhet kedvére, ami rá is fér Önre. Hiszen a héten annyi munkája volt, hogy azt se tudta, melyikhez fogjon. Néha tudnia kell nemet is mondani.


Rák (június 22. - július 22-ig)
A gyerekeknek nagy szükségük van az Ön türelmes, megértő figyelmére. Okosan teszi, ha szeretteire fordítja idejének egy részét.


Oroszlán (július 23. - augusztus 23-ig)
Ahelyett, hogy minden szabadidejét a kedvesével töltené, beleveti magát egy új munkába. Bizonyítani szeretné magának és környezetének, hogy mire képes.


Szűz (augusztus 24. - szeptember 23-ig)
A különbségek iránti vonzalma most egy eddig még nem próbált munka elvállalására ösztönzi. Ha okosan kezd hozzá, nem vallhat kudarcot.Mérleg (szeptember 24. - október 23-ig)
Lelki értelemben nincs könnyű helyzetben, de változtathat rajta. Leginkább a bátorságért kellene sorba állnia, ehelyett inkább arra vár, hogy szüntesse már meg valaki az Ön gondjait.


Skorpió (október 24. - november 22-ig)
Lehet, hogy olyan viszonyba keveredik, ami sok gondot okozhat. Eleinte főként a fejében lesz zűrzavar, de ez még mindig jobb, mintha rögtön minden felkavarodna Ön körül.


Nyilas (november 23. - december 21-ig)
Mikor túl sok program jön össze, az a baj, ha pedig semmi, akkor az nem tetszik. Ez utóbbiba most bele kell törődnie. Ráfér már Önre egy nyugalmas nap.


Bak (december 22. - január 20-ig)
Ma minden zárt kapu kinyílik a Bakok előtt. Természetes stílusa, kisugárzása minden szemet magára vonz.


Vízöntő (január 21. - február 19-ig)
A kapcsolatait kell, hogy ápolja ma. A csillagállás párjára fordítja a figyelmét, csak rá koncentrál, kapcsolatuk sokat mélyülhet.


Halak (február 20. - március 20-ig)
Energiától és jókedvtől duzzad. Akadályt nem ismer semmilyen téren, most mindent véghez vihet, amit eltervez. Ragadja meg ezt a ritka lehetőséget.Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu