Horoszkóp - 2024-04-13


Kos (március 21. - április 20-ig)
Úgy érzi, kissé összezavarodott és ez hangulat ingadozásokban nyilvánul meg. Ezért érdemes lassítania egy kicsit, amíg helyre kerülnek a dolgok.


Bika (április 21. - május 20-ig)
Ha megteheti anélkül, hogy rossz érzései támadnának, pihenjen vagy legalább is lazítson feszített tempóján egy időre.


Ikrek (május 21. - június 21-ig)
Talán már idejét sem tudja, hogy mikor olvasott egy jó könyvet vagy csinálta azt szabad idejében, amihez igazán kedve támadt. Tegye meg ma este!


Rák (június 22. - július 22-ig)
Ha nem érzi jól magát, nincs értelme egész nap úgy tennie, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. Nyugodtan jelezze környezetének, ha gondja van.


Oroszlán (július 23. - augusztus 23-ig)
Ha valódi kikapcsolódásra vágyik, azt most a természetben találja meg. Tegyen egy sétát egy parkban, erdőben vagy keressen fel vízpartot.


Szűz (augusztus 24. - szeptember 23-ig)
Úgy érezheti tökéletes a káosz belső érzései között. Szíve szerint belevetné magát az új kapcsolatba, de az esze nem engedi, hogy ilyen merész legyen.Mérleg (szeptember 24. - október 23-ig)
Annyira könnyen megold most bármit, hogy teljesen mindegy mibe vágja a fejszéjét, sikerülni fog.


Skorpió (október 24. - november 22-ig)
Ha csapatmunkában kell megoldania valamit, bátran vállalja magára a vezető szerepet. Kiválóan tudja irányítani a többieket és átlátja a folyamatokat.


Nyilas (november 23. - december 21-ig)
Azt a fajta céltudatosságot, amit olyan régóta alkalmaz a munkájában, a magánéletében is használhatja. Sokkal nyugodtabbá válna általa az élete.


Bak (december 22. - január 20-ig)
Szabadidejének kialakítása során legyen tekintettel kedvesére. Nem sokáig fogja tűrni, hogy minden más megelőzi őt az Ön számára fontos dolgok között.


Vízöntő (január 21. - február 19-ig)
Figyeljen oda egészségére! Bár az utóbbi időben komoly áldozatokat hozott érte, még mindig túl feszített tempót diktál, amihez még hozzájön a napi stressz.


Halak (február 20. - március 20-ig)
Ha bőséges és tápanyagokban, vitaminokban gazdag étrendet tart néhány hétig, szervezetének hiánytünetei azonnal eltűnnek és újra a régi lesz.Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu