Horoszkóp - 2021-04-22


Kos (március 21. - április 20-ig)
Mai napja tele lesz megpróbáltatásokkal, próbálja meg jó kedélyét megőrizve átvészelni! Általában nem kedveli, ha irányítják, most érdemes lesz engedni a szelíd erőszaknak


Bika (április 21. - május 20-ig)
Önnek kell megoldania valaki más problémáját, ami saját érdekei pillanatnyi feláldozásával járhat, ám hosszú távon az érdekei érvényesülését fogja segíteni.


Ikrek (május 21. - június 21-ig)
Megromolhat kapcsolata valakivel, aki más eszméket követ, mint Ön. Hagyjon másokat másképp gondolkodni! Majd rájönnek, ha nem lesz igazuk.


Rák (június 22. - július 22-ig)
Remekül érzi magát. Ha lesznek is problémák, azokat is Ön generálja. A feltöltődés időszaka lehet ez, használja ki a lehetőségeket.


Oroszlán (július 23. - augusztus 23-ig)
Váratlan dolog történik. Habár alapvetően szerencsésnek érzi magát, most rájön, hogy az otthonában nincs minden rendben. Kisebb anyagi áldozattal megoldható a helyzet.


Szűz (augusztus 24. - szeptember 23-ig)
A párkapcsolatát alakító folyamatokban sok a bizonytalansági tényező. Ha úgy érezné, nincs több eredeti ötlete, ne essen kétségbe. Mutassa ki érzelmeit, ez mindig segít.Mérleg (szeptember 24. - október 23-ig)
Egy kisebb egészségügyi problémájának rendbetételére kell időt szánnia. Ha idejében észreveszi a bajt, orvosolható.


Skorpió (október 24. - november 22-ig)
Egy csendes románc kellemes és szélsőségektől mentes óráit élvezi. Ha viszont különleges szerelmi élményekre fáj a foga, úgy csalódás éri.


Nyilas (november 23. - december 21-ig)
Talán egy kicsit fáradékonyabb a szokottnál. Ez lelki és fizikai okokra egyaránt visszavezethető. Ha figyelmen kívül hagyja teste jelzéseit, rossz közérzete fokozódhat.


Bak (december 22. - január 20-ig)
Munkáján belül megtalálja azt az ágazatot, ami leginkább illik Önhöz, és kedvét találja benne. Lehet, hogy a fizetése nem szökik az égig, de a megszerzett tapasztalatok és ismeretek igazán sokat jelentenek.


Vízöntő (január 21. - február 19-ig)
Amit mostanában olvas vagy tapasztal, annak nagy jelentősége lehet a jövőbeli boldogsága tekintetében. Kedvese rajongásig szereti.


Halak (február 20. - március 20-ig)
Váratlan és jelentős változás áll be életében, ami megváltoztatja életkörülményeit és nagymértékben javítja az otthoni, családi viszonyokat is. Keresse az új lehetőségeket, most a szerencse is Ön mellett áll.Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu