Guba ügynök hétfő reggel 40.000 forintot tartogat Önöknek! 

Egy friss előrejelzés azt mutatja, hogy zord és rendkívül hideg tél vár ránk
2021-09-22 - 16:13:12

Több jel is arra utal, hogy kifejezetten hideg telünk lesz, de persze mindezt nem lehet teljesen biztosra mondani, néhány hét múlva pontosabb adatok állhatnak majd rendelkezésünkre a témában.

A Severe Weather Europe idén is elkészítette a télre vonatkozó előrejelzését és ezek alapján úgy tűnik, hogy igencsak hűvös tél elé nézünk és bár a meteorológia előrejelzéseket nem lehet készpénznek venni azért mégiscsak lehet némi alapja. Ugyanis a szakemberek szerint a zord kilátások egyik vezető oka nem más, mint a sarki örvény, amely idén lehúzódhat Európa délebbi részeire is. A portfolio cikke szert az ősz során egyre erősödő örvény az óramutató járásával ellentétes irányban forog, és gyakorlatilag úgy működik, mint egy hűtőszekrény ajtaja: ha a ciklon gyorsan kering, a hideg levegőt megtartja a sarkok felett, megóvva a jégsapkákat az olvadástól és a délebbre eső területeket a fagyoktól; ha viszont a ciklon gyengébben kering, a hideg levegő délebbre szabadul, a meleg levegő pedig északabbra is eljuthat. Összességében tehát több jel is arra utal, hogy kifejezetten hideg telünk lesz, de persze mindezt nem lehet teljesen biztosra mondani, néhány hét múlva pontosabb adatok állhatnak majd rendelkezésünkre a témában.További cikkek a témakörből
A fizetésével játszik az az olasz munkavállaló aki még nem vette fel az oltást
2021-09-23 - 12:09:20
Sergio Mattarella olasz államfő tegnap írta alá azt a rendeletet miszerint az állami és magánszektorban dolgozók oltási igazolás nélkül nem veszítik el munkahelyüket, de bérüket felfüggesztik október 15-től.
Már készül a NAV a februári pénzvisszafizetésre
2021-09-23 - 12:11:01
Ezt Varga Mihály pénzügyminiszter közölte, azt is pontosította, hogy tartani fogják a megjelölt határidőt és arra készülnek, hogy jövő év második hónapjában minden érintett megkaphassa az szja-visszatérítést
Szívszorító búcsú a magyar zsokélánytól
2021-09-22 - 16:11:46
A fiatal zsokéhölgy a Nemzeti Vágtán is szerepelt, ahol a negyedik helyen végzett. Négyéves kora óta lovagolt, és egy korábbi interjúból kiderül, hogy szinte minden idejét, amit nem az iskolában töltött, azt a lovak mellett élte meg.
Készül a NAV a februári pénzvisszafizetésre
2021-09-22 - 16:10:26
Újításnak számít, hogy az ekho szerint adózó szülők az általuk szja-ként befizetett összeget kapják majd vissza, a katások pedig az általuk fizetett átalányadó egynegyedét kapják vissza, akkor ha gyermeket nevelnek.

Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu