Forgalomkorlátozásokra kell számítani Debrecenben
2021-03-25 - 06:28:34

Van, ahol nem csak autósoknak, a gyalogosoknak is figyelniük kell.

A Nyíl - Hadházi utcai és a kapcsolódó Bem téri csomópont átépítése miatti vízvezeték kiváltási munka újabb szakaszba lépett. Emiatt mától a Bem téri csomópontban a Füredi út irányából a Péterfia irányába kanyarodók részére a jobbra kanyarodó sávot ideiglenesen lezárták, jobbra kanyarodni az egyenesen haladó sávból lehet majd. A kereszteződésben lesz egy munkagödör, így itt nagyon kell figyelni az autósoknak és a gyalogosoknak. A Simonyi út irányából haladva a Bem tér irányába, a Füredi út irányába az egyenes-jobbra kanyarodó sáv szintén ideiglenesen megszűnik, helyette a Péterfia utca irányába egyenesen haladó sávból lehet jobbra fordulni a Füredi út irányába. Tovább haladva a Bem tér – Péterfia út irányába besoroló sáv egy részét ideiglenesen szintén lezárják.

 

A Nyíl utca - Hadházi út csomópontjában az Árpád tér felől a Nyíl utca - Hadházi utca irányába tartó egyenes-jobbra kanyarodó sáv szintén lezárásra kerül, valamint Nyíl utca 16-18-20 sz. előtti parkolók is ideiglenesen megszüntetésre kerülnek a munkálatok ideje alatt. A Hadházi út irányába a Nyíl utca Bem tér felé haladó egyenesen sávból lehet majd jobbra kanyarodni. A teljes lezárás továbbra is megmarad a Méliusz Juhász Péter Könyvtár melletti szakaszon, melyet a kivitelező felvonulási és kivitelezési területnek tart fenn. A Bem téri szervizút a Péterfia utca irányába félpályásan korlátozásra kerül a Nyíl utca irányából, így ezen a szakaszon a parkolás a kivitelezés idejére megszüntetésre kerül.

 

A Nyíl utcáról a szervízútra nem lehet majd behajtani, a szervízút a Kétmalom utca felől közelíthető meg. A gyalogos forgalom a Füredi út irányából a Nyíl utca irányba a meglévő gyalogátkelőhelyen továbbra is lehetséges, azonban a kialakítandó munkagödör miatt a Füredi úti részen szűkítve lesz. Tovább haladva a Nyíl utca felőli részen, a gyalogátkelővel szembeni zöld terület teljes egészében munkaterületté válik, így a Bem tér szervizút irányába a munkaterület mellett ideiglenes gyalogjárda kerül kialakításra, biztosítva ezáltal a gyalogosforgalmat a Nyíl utca – Hadházi út irányba. Kérjük, az erre közlekedő autósokat, hogy a balesetek elkerülése érdekében ne megszokásból vezessenek, hanem a kihelyezett KRESZ-táblákat figyelembe véve közlekedjenek!További cikkek a témakörből
Az ünnep közeledtével ismét fontossá válik a véradás
2021-03-30 - 07:36:45
Nyilvános véradás Debrecenben legközelebb április 8-án lesz.
Nemzetközi visszatelepítési programban vesz részt a Debreceni Állatkert!
2021-03-30 - 08:38:11
Vörös panda költözik a Himalája déli részére.
További szigorításokat szorgalmaz az orvosi kamara elnöksége
2021-03-23 - 11:54:51
Senki ne mozduljon ki, ha nem muszáj!
A Nagyerdőn átépítik az Aquaticum elnevezésű villamos megállóhelyet
2021-03-22 - 14:59:40
A vágányzár miatt, az 1-es villamos vonalán a járatok két szakaszban közlekednek majd

Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu